Josep Gonzàlez-Cambray

Barcelona, Hotel Palace (Gran Vía de les Corts Catalanes, 668) 9:00 horas
Quarta, Junho 1, 2022 - 09:00

Desayuno informativo del Fórum Europa Tribuna Catalunya, organizado por Nueva Economía Fórum, bajo el mecenazgo de Assistència Sanitària. Plazas Limitadas.
 
El evento será transmitido telemáticamente a través de la plataforma Teams de Microsoft y del canal de YouTube de Nueva Economía Fórum.

Josep Gonzàlez-Cambray
Conseller d´Educació de la Generalitat de Catalunya

mostrar biografía

Nascut a Lleida l’any 1972.
 
És enginyer tècnic industrial i llicenciat en Màrqueting, en l’especialitat d’Investigació i Tècniques de Mercats.
 
Durant la darrera legislatura ha compaginat els càrrecs de director general de Centres Públics del Departament d’Educació amb el de president del Consorci d’Educació de Barcelona. Durant aquesta etapa, ha estat una de les cares més visibles del Departament en la gestió de la pandèmia de la Covid-19 en l’àmbit educatiu i ha conduït amb èxit la integració de diversos centres educatius a la xarxa pública del Departament d’Educació.
 
Els seus inicis professionals van ser a l’empresa privada com a auditor i consultor de qualitat i director tècnic de formació i, posteriorment, va començar a exercir de professor de secundària i docent en diverses institucions (Escola d’Administració Pública, UOC i UdL, entre altres).
 
Ha exercit diversos càrrecs públics i institucionals: ha estat coordinador de l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona (2015-2018); director dels Serveis Territorials de Barcelona del Departament d’Acció Social i Ciutadania (2009-2011); adjunt a la Secretaria per a la Immigració del Departament d’Acció Social i Ciutadania (2007-2008); gerent del Consorci d’Educació de Barcelona (2006-2007) i director adjunt dels Serveis Territorials a Barcelona ciutat del Departament d’Educació (2005-2006).
 
És coautor del llibre A la recerca del tresor, adaptacions de contes orientals i de la novel·la Helvasaccc Barcelona.
 
Fuente: https://govern.cat

 

Presentadora

Núria Cuenca León
Secretària General de la Presidència de la Generalitat de Catalunya

mostrar biografía

Nascuda a Barcelona l’any 1979.
 
Llicenciada en Dret (UPF). Postgrau en Administració electrònica (UOC) i Màster en Dret de la societat de la Informació (ICAB). Advocada especialitzada en dret públic i en l’àmbit de la contractació pública. Professora col·laboradora del Màster d’accés a l’Advocacia i del Curs d’especialització en Contractació pública de la Universitat Oberta de Catalunya. També ha impartit formació en Congressos i jornades en matèria de contractació pública.
 
La seva trajectòria professional ha discorregut en l’àmbit del sector públic: ha estat Cap de la Unitat de Contractació Administrativa de l’Hospital Clínic de Barcelona, membre de l’assessoria jurídica de la Universitat Oberta de Catalunya i assessora de la Secretaria General del Departament de Governació.
 
Durant la darrera legislatura ha estat secretària general del Departament d’Educació.