Oriol Junqueras

Barcelona, Hotel Palace (Gran Vía de les Corts Catalanes, 668) 9:00 horas
Viernes, 13 Mayo, 2022 - 09:00

Desayuno informativo del Fórum Europa Tribuna Catalunya, organizado por Nueva Economía Fórum, bajo el mecenazgo de Assistència Sanitària. Plazas Limitadas.
 
El evento será transmitido telemáticamente a través de la plataforma Teams de Microsoft y del canal de YouTube de Nueva Economía Fórum.

Oriol Junqueras
President d'Esquerra Republicana de Catalunya

mostrar biografía

Oriol Junqueras és historiador i polític, i és president d’Esquerra Republicana de Catalunya. Començà la seva trajectòria política a l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, d’on n’és veí. L’any 2011, va ser escollit per liderar la formació republicana de la mà de la Secretària General, Marta Rovira. Ha sigut membre electe del Parlament Europeu i del Parlament de Catalunya. També fou Vicepresident del Govern de la Generalitat i conseller d’Economia i Hisenda. 
 
Fuente: ERC

Presentador

Natàlia Mas Guix
Directora General d'Indústria del Govern i Consellera Delegada de l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa, ACCIÓ

mostrar biografía

Nascuda a Sant Martí de Tous l’any 1979.
 
És llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses i en Comerç Internacional per la Universitat Pompeu Fabra (UPF/ESCI). Té un màster en Economia Europea pel Col·legi d’Europa (Bruges, Bèlgica), mitjançant una beca del Patronat Catalunya-Món, i un màster en Política Econòmica per la Universitat de Columbia (Estats Units), amb una beca de la Fundació La Caixa. Ha treballat i estudiat a la Xina i, el 2001, es va graduar en un Postgrau en Llengua i Civilització Xinesa per l’Escola d’Estudis de l’Àsia Oriental (UPF).
 
Des del passat 1 de juny, Natàlia Mas és directora general d’Indústria del Departament d’Empresa i Treball.
 
Ha estat secretària de Finances Públiques del Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda en els darrers dos anys. Prèviament, va treballar com a directora d’Entorn Financer a la Direcció de Macroeconomia i Entorn Financer del Banc Sabadell. Entre 2004 i 2015 va treballar al Banc Central Europeu, primer com a economista a les direccions generals d’Economia (divisió d’Afers Exteriors) i d’Estadística (divisió d’Estadístiques Monetàries i Financeres) i, des del 2010, com a experta en Estabilitat Financera a la Direcció General de Política Macroprudencial i Estabilitat Financera. També va treballar com a consultora del Banc Mundial (2009), a la Unitat d’Assessorament per a la captació d’inversió estrangera.
 
Durant l’XI legislatura va ser directora d’Anàlisi Econòmica de la Generalitat de Catalunya al Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda. El juny del 2018 va ser nomenada secretària d’Acció Exterior i de la Unió Europea al Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència.
 
Fuente: https://govern.cat