Miquel Sàmper

Barcelona, Hotel Palace (Gran Via de les Cortes Catalanes, 668) 9:00 horas
Miércoles, 11 Diciembre, 2013 - 09:00

Desayuno informativo del Fórum Europa Tribuna Catalunya, organizado por Nueva Economía Fórum, con el patrocinio de Grupo Santander, Red Eléctrica de España y Assistència Sanitària. Plazas Limitadas

Miquel Sàmper
Presidente del Consejo de la Abogacía Catalana

mostrar biografía

President del Consell de l'Advocacia Catalana, institució que representa els catorze Col•legis d’Advocats catalans.
 
Nascut el 13 de maig de 1966, a Terrassa.
 
Llicenciat en Dret i en Ciències Polítiques.
 
Advocat expert en responsabilitat civil.
 
Degà del Col•legi d'Advocats de Terrassa i adjunt a la presidència del Consejo General de la Abogacía Española (CGAE), institució que li ha atorgat la Gran Creu al Mèrit al Servei de l'Advocacia.
 
Impulsor de la primera Oficina d'Intermediació Hipotecària de l'Estat Espanyol, a Terrassa, per lluitar contra els desnonaments a través d'acords entre bancs i deutors, sense necessitat d'acudir als jutjats. Aposta per estendre aquest model arreu del territori. Col•labora amb diferents causes humanitàries i organismes defensors dels drets humans.

Presentador

Germà Gordó
Conseller de Justicia de la Generalitat de Catalunya

mostrar biografía

Nascut a la Pobla de Segur l’any 1963.
 
Germà Gordó és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona (UB). A més, és Diplomat en Estudis Europeus per la universitat de Ciències Socials de Grenoble, en Funció Gerencial en les Administracions Públiques per ESADE,
en Control de Gestió per ESADE, en Funció Directiva a les Organitzacions Públiques i Privada de ESADE i en Lideratge d'Organitzacions per l’IESE.
 
Des del mes de desembre de 2010, ha ocupat el càrrec de secretari del Govern de la Generalitat de Catalunya.
 
Amb una dilatada trajectòria, tant en l’àmbit privat com el públic, ha estat responsable de Relacions Institucionals de la Conselleria d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya entre els 1988 i 1993, així com coordinador de laSecretaria General d'aquest mateix departament entre els anys 1993 i 1996.
 
D’altra banda, Gordó és també director de l’Associació Barcelona 2020.
 
Des del 1996 fins el 2000, es va fer càrrec de la Secretaria General de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM), fins que l’any 1999 va ser nomenat secretari general del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat, responsabilitat que va exercir fins el 2003.
 
Des del 29 de desembre de 2010 ha estat secretari de Govern de la IX legislatura.