Alba Vergés

Barcelona, Hotel Palace (Gran Vía de les Cortes Catalanes, 668) 9:00 horas
Jueves, 20 Junio, 2019 - 09:00

Desayuno informativo del Fórum Europa Tribuna Catalunya, organizado por Nueva Economía Fórum, bajo el mecenazgo de Assistència Sanitària. Plazas Limitadas

Alba Vergés
Consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya

mostrar biografía

Nascuda a Igualada l’any 1978.
 
És llicenciada en Economia per la Universitat de Barcelona i Enginyeria tècnica en informàtica i gestió per la Universitat Oberta de Catalunya.
 
Ha treballat com a administrativa a la delegació del Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona a l'Anoia. A l'empresa privada, ha treballat com a programadora júnior al sector de les tecnologies de la informació i la comunicació, desenvolupant programari de gestió de botigues de roba. Ha estat cap d'administració, comptabilitat i finances del Consorci Sociosanitari d'Igualada (2008-2012), una entitat pública local que gestiona diferents centres per a la gent gran, incloent-hi una residència, centres de dia, un hospital de dia per a malalts d'Alzheimer, pisos amb serveis i un servei d'atenció domiciliària a Igualada i a tota la comarca de l'Anoia.
 
Militant d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) des del 2011, després d'haver estat la número 3 de la llista a les eleccions municipals a Igualada. Presidenta de la secció local d'ERC d'Igualada des del 2012. És secretària de salut, benestar i ciutadania per ERC.
 
Ha estat secretària quarta de la mesa del Parlament de Catalunya des del gener de 2018, i diputada de la X i XI legislatures (2012-2017).
 
El passat, 29 de maig, el president de la Generalitat, Quim Torra, va signar el decret 3/2018 pel qual va designar Alba Vergés  com a consellera de Salut.
 
Fuente: www.gencat.cat

Presentadora

Elena Carreras
Jefa del Servicio de Obstetricia y Ginecología del Hospital Universitario Vall d’Hebron.

mostrar biografía

Soc Doctora en Medicina i Cirurgia,  especialista en Obstetrícia i Ginecologia. Actualment soc cap d’Obstetrícia i Ginecologia Reproductiva de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, presidenta de la Societat Catalana d'Obstetrícia i Ginecologia, professora Associada de la Universitat Autònoma de Barcelona i investigadora principal del grup de recerca en medicina maternofetal de l’Institut de Recerca de la Vall d'Hebron.
 
Vaig ser escollida la millor ginecòloga d'España l'any 2015, segons la revista “Forbes”. Actualment presideixo la Comissió de Seguretat de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Treballo per a la presa de decisions compartides en salut amb una perspectiva de gènere.
 
Fuente: https://hospital.vallhebron.com