Juan Carlos Fulgencio

Valencia. Hotel Astoria Palace (Plaza de Rodrigo Botet, 5) 9:00 horas
Terça, Novembro 20, 2018 - 09:00

Desayuno Infomativo del Fórum Europa Tribuna Mediterranea, organizado por Nueva Economía Fórum bajo el mecenazgo de Bankia. Plazas limitadas

Juan Carlos Fulgencio
Delegado del Gobierno en la Comunidad Valenciana

mostrar biografía

Nacido el 10 de mayo de 1960 en Bilbao, es licenciado en Derecho por la Universidad de Valencia y en Ciencias Políticas y de la Administración por la Universitat Oberta de Catalunya. Asimismo, ha realizado varios cursos de especialización universitaria: “Derechos y Libertades en Europa”, “Informática Jurídica”, “Delitos y Víctimas en España”, “La problemática de las drogas en España”, “El accidente de tráfico y su entorno” o “Investigación Criminal”.
 
Ha sido funcionario del Ayuntamiento de Moncada entre los años 1981 y 2000, siendo desde ese año funcionario del Ayuntamiento de Valencia. En la actualidad desempeñaba las funciones de Intendente Jefe de Recursos Humanos en la División Central de Policía Local de Valencia.
 
Entre 1993 y 2004 ha sido docente del Instituto Valenciano de Seguridad Publica y Emergencias (IVASPE) y ponente en distintas jornadas y cursos, siendo autor de varios artículos para revistas de distintos organismos como el IVASPE o la Delegación del Gobierno para el Plan Nacional sobre Drogas.
 
Fuente: www.seat.mpr.gob.es
 

Presentadora

Elvira García
Alcaldesa de Alaquàs

mostrar biografía

Elvira García Campos pren possessió del càrrec d’Alcaldessa d’Alaquàs el dia 11 de juliol de 2009.

Mestra de professió, va nàixer a Alaquàs el 29 de maig de 1953. La seua carrera professional ha estat des de sempre molt vinculada al món de la formació i de la participació institucional i política, exercida especialment a Alaquàs.

Des de l’any 1995 ha estat la Regidora de Cultura i Educació de l’Ajuntament d’Alaquàs. Com a responsable política d’aquestes àrees ha coordinat els projectes culturals i educatius més ambiciosos que s’han desenvolupat a Alaquàs en els últims anys: la recuperació del Castell d’Alaquàs com a gran centre de cultura, la construcció del segon institut de secundària d’Alaquàs, la creació de l’Escola Municipal Infantil L’Alqueria, la posada en marxa de l’Escola Matinera i del nou centre Roll de Sensacions, la dotació d’una xarxa de ludoteques públiques i l’ampliació dels serveis escolars en tots els centres educatius d’Alaquàs, entre d’altres.

Des de l’any 2007 és també la Regidora delegada de Benestar Social i Atenció Ciutadana. Ha estat Primera Tinent d’Alcaldia durant tres legislatures consecutives així com Vicepresidenta del Museu Comarcal de l’Horta Sud durant el període 2002-2005 i Secretària de la Fundació per al Desenvolupament de l’Horta Sud.

Fruit de la seua implicació i interès per la formació i la cultura, Elvira García ha ocupat diversos càrrecs de rellevància a la comarca. Durant els anys 1991-1996 va ser la directora del Centre de Formació Permanent del Professorat (CEP) de Torrent. D’entre els anys 1985 i 1997 va ocupar el càrrec de Presidenta de l’Associació de Renovació Pedagògica de l’Horta Sud i fins a l’actualitat, és col·laboradora de la revista Aula d’Innovació Pedagògica Educativa.

La seua funció docent l’ha exercida principalment a Alaquàs, on ha estat professora d’Educació Primària del col·legi públic Bonavista des de l’any 1996 i fins el 2007, any en que, donada la seua implicació en la vida política de la ciutat, va demanar una excedència per dedicar-se en exclusiva a les seues competències com a Regidora a l’Ajuntament d’Alaquàs.

Fuente: www..alaquas.net