Carles Campuzano

Carles Campuzano

.

Barcelona, Hotel Palace (Gran Vía de les Corts Catalanes, 668) 9:00 horas
27-04-2023 09:00

Desayuno informativo del Fórum Europa Tribuna Catalunya, organizado por Nueva Economía Fórum. Plazas limitadas
 
El evento será transmitido telemáticamente a través del canal de YouTube de Nueva Economía Fórum.

Carles Campuzano

Conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya
Mostrar Biografía

Nascut a Barcelona l'any 1964.
 
Llicenciat en Dret, ha estat director de la Federació Catalana de Discapacitat Intel·lectual (Dincat), president de la Fundació Acsar, vicepresident del Cocarmi i secretari de la junta directiva de la Taula del Tercer Sector.
 
Ha estat regidor de l'ajuntament de Vilanova i la Geltrú, diputat al Parlament de Catalunya i diputat al Congrés per CDC.
 
Ha format part de l'Assemblea Parlamentària de l'Organització per a la Seguretat i la Cooperació a Europa (OSCE), amb la qual ha fet d'observador internacional en processos electorals.
 
Fuente: https://govern.cat

Presentador

Ester Capella

Delegada del Gobierno de la Generalitat de Catalunya en Madrid
Mostrar Biografía

Ester Capella i Farré (la Seu d’Urgell, 1963)
 
És llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona. Ha exercit d’advocada des de l’any 1988, adscrita a l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona. Ha estat presidenta de l’Associació Catalana de Juristes Demòcrates (2003-2007). Va ser de gerent de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de Barcelona. És sòcia de diverses associacions de dones: Dona i Drets, l’Associació de suport al Lobby de Dones de Catalunya i Themis. També és sòcia d’Òmnium Cultural.
 
Pel que fa a la seva trajectòria institucional, ha estat diputada d’Esquerra Republicana al Parlament de Catalunya (2021), consellera de Justícia (2018-2021), diputada d’ERC al Congrés dels Diputats (2015-2018), senadora designada pel Parlament de Catalunya (2013-2015) i regidora portaveu d’ERC de l’Ajuntament de Barcelona (2007-2011). La fins ara consellera de Justícia, una persona amb una gran vocació de servei públic, torna a Madrid al capdavant de la Delegació del Govern des d’on defensarà una solució política i democràtica al conflicte entre Catalunya i l’Estat, que passa per l’amnistia, els drets socials i l’autodeterminació.
 
En la seva qualitat de delegada a Madrid, Ester Capella ostenta la representació ordinària i permanent del Govern de Catalunya a la capital de l’Estat. Així mateix, la Delegació també s’ocupa de la difusió i promoció de la cultura i llengua catalanes a Madrid. Per assolir aquesta funció compta amb el Centre Cultural dedicat a l’anàlisi i el debat de la cultura i la societat catalanes i l’ensenyament de la llengua catalana a Madrid. Per la seva banda, la Llibreria Blanquerna és la llibreria catalana de Madrid i està especialitzada en la comercialització de llibres en català i sobre Catalunya.
 
Fuente: https://delegaciomadrid.gencat.cat