Albert Rivera

Barcelona, Hotel Palace (Gran Via de les Cortes Catalanes, 668) 9:00 horas
Viernes, 24 Marzo, 2017 - 09:00

Desayuno informativo del Fórum Europa Tribuna Catalunya organizado por Nueva Economía Fórum, con el patrocinio de BT y Assistència Sanitària. Plazas Limitadas

Albert Rivera
Presidente de Ciudadanos

mostrar biografía

Nacido en Barcelona en 1979.
 
Licenciado en Derecho, Máster en Derecho por ESADE y Doctorando en Derecho Constitucional en la Universidad Autónoma de Barcelona.
 
Cursa estudios en la Universidad de Helsinki (Finlandia) en 2001 y en el año 2009 realiza un curso en Marketing Político en la Universidad George Washington (Estados Unidos).
 
Durante su etapa universitaria, en representación de la Universidad Ramon Llull, gana el Campeonato de España de Liga de Debate Universitario. De 2002 a 2006 trabaja en La Caixa como asesor jurídico.
 
El año 2006 es elegido diputado en el Parlament de Cataluña y desde las elecciones del 20 de diciembre de 2015 es diputado en el Congreso de los Diputados.
 
Fuente: www.ciudadanos-cs.org

Presentadora

Inés Arrimadas
Presidenta del Grupo Parlamentario de CIUDADANOS en el Parlament de Catalunya

mostrar biografía

Nascuda a Jerez de la Frontera (Cadis) el 1981. Viu a Barcelona (Barcelonès).
 
Formació i activitat professional
 
Llicenciada en dret (especialitat de dret de l'empresa) per la Universitat Pablo de Olavide de Sevilla. Llicenciada en administració i direcció d'empreses per la Universitat Pablo de Olavide de Sevilla. Programa internacional de gestió empresarial i negocis internacionals a l'escola superior de comerç Institut de Préparation à l'Administration et à la Gestion (IPAG) a Niça (França).
 
Idiomes: anglès (CAE, de la Universitat de Cambridge) i francès (DELF B2, del ministeri francès de l'educació nacional).
 
Ha treballat com a responsable de qualitat i administració d'un grup d'empreses de serveis industrials en el sector petroquímic durant un any i mig, i com a consultora en una empresa de serveis de consultoria estratègica i de gestió durant més de sis anys.
 
Trajectòria política i institucional
 
Portaveu de l'Agrupació de Joves de Ciutadans (2011-2012). Membre del comitè executiu de Ciutadans - Partido de la Ciudadanía (C's) des del 2011, actualment secretària de formació.
 
Ha estat candidata de C's a la presidència de la Generalitat a les eleccions del 2015.
 
Diputada de la X legislatura (2012-2015). Durant la X legislatura va ser portaveu del Grup Parlamentari de Ciutadans i portaveu a les comissions parlamentàries d'empresa i ocupació, polítiques de lluita contra la desocupació, igualtat, joventut, reforma horària, investigació sobre la fallida d'Spanair i el Consell Assessor del Parlament sobre Ciència i Tecnologia (CAPCIT).
 
Activitat cívica i cultural
 
Col·legiada en l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona. Segona posició com a Jove Europeu de l'Any 2014 en els Premis Leader (Liberal Democrat Local and Regional Politicians Awards), concedits per l'Aliança dels Demòcrates i Liberals en el Comitè de les Regions de la Unió Europea.
 
Participació com a ponent en una vintena de jornades i seminaris de contingut tècnic i jurídic amb relació a l'ofici de la consultoria.
 
Fuente: www.parlament.cat