Roger Torrent

Barcelona, Hotel Palace (Gran Vía de les Cortes Catalanes, 668) 9:00 horas

Desayuno informativo del Fórum Europa Tribuna Catalunya, organizado por Nueva Economía Fórum, con el patrocinio de Assistència Sanitària. Plazas Limitadas

Roger Torrent
President del Parlament de Catalunya

mostrar biografía

Nascut a Sarrià de Ter (Gironès) el 1979. Viu a Sarrià de Ter.

Formació i activitat professional
Politòleg i urbanista. Llicenciat en ciències polítiques i de l'Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en estudis territorials i urbanístics a la Universitat Politècnica de Catalunya i la Universitat Pompeu Fabra. Postgrau en dret urbanístic a la Universitat Pompeu Fabra. Postgrau en comunicació política a l'Institut de Ciències Polítiques i Socials. Postgrau en gestió d'administracions locals a la Universitat Autònoma de Barcelona.
 
Ha treballat com a tècnic en el marc de l'Administració local.
 
Trajectòria política i institucional
Afiliat a les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) el 1998. Militant d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) des del 2000. Secretari de política parlamentària regional a la federació de Girona (2000-2008). Secretari de política municipal de la federació regional des del 2011. Cap de llista d'ERC a Sarrià de Ter des del 1999. Regidor de l'Ajuntament de Sarrià de Ter des del 1999. Alcalde de Sarrià de Ter des del 2007. Diputat portaveu d'ERC a la Diputació de Girona (2011-2012). Membre de l'executiva de l'Associació de Municipis de Catalunya, de la Comissió Municipalista de Catalunya i de la Comissió de Govern Local (2007-2011).
 
Diputat de la X i l'XI legislatures (2012-2017).

Activitat cívica i cultural
Membre de l'Assemblea Nacional Catalana de Sarrià de Ter. Soci de diverses entitats culturals i esportives del seu municipi.
 
Fuente: www.parlament.cat