Roger Torrent

Barcelona, Hotel Palace (Gran Vía de les Cortes Catalanes, 668) 9:00 horas
Jueves, 13 Septiembre, 2018 - 09:00

Desayuno informativo del Fórum Europa Tribuna Catalunya, organizado por Nueva Economía Fórum, con el patrocinio de Assistència Sanitària. Plazas Limitadas

Roger Torrent
President del Parlament de Catalunya

mostrar biografía

Nascut a Sarrià de Ter (Gironès) el 1979. Viu a Sarrià de Ter.

Formació i activitat professional
Politòleg i urbanista. Llicenciat en ciències polítiques i de l'Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en estudis territorials i urbanístics a la Universitat Politècnica de Catalunya i la Universitat Pompeu Fabra. Postgrau en dret urbanístic a la Universitat Pompeu Fabra. Postgrau en comunicació política a l'Institut de Ciències Polítiques i Socials. Postgrau en gestió d'administracions locals a la Universitat Autònoma de Barcelona.
 
Ha treballat com a tècnic en el marc de l'Administració local.
 
Trajectòria política i institucional
Afiliat a les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) el 1998. Militant d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) des del 2000. Secretari de política parlamentària regional a la federació de Girona (2000-2008). Secretari de política municipal de la federació regional des del 2011. Cap de llista d'ERC a Sarrià de Ter des del 1999. Regidor de l'Ajuntament de Sarrià de Ter des del 1999. Alcalde de Sarrià de Ter des del 2007. Diputat portaveu d'ERC a la Diputació de Girona (2011-2012). Membre de l'executiva de l'Associació de Municipis de Catalunya, de la Comissió Municipalista de Catalunya i de la Comissió de Govern Local (2007-2011).
 
Diputat de la X i l'XI legislatures (2012-2017).

Activitat cívica i cultural
Membre de l'Assemblea Nacional Catalana de Sarrià de Ter. Soci de diverses entitats culturals i esportives del seu municipi.
 
Fuente: www.parlament.cat