Pere Aragonès

Barcelona, Hotel Palace (Gran Vía de les Corts Catalanes, 668) 9:00 horas
Jueves, 31 Octubre, 2019 - 09:00

Desayuno informativo del Fórum Europa Tribuna Catalunya, organizado por Nueva Economía Fórum, bajo el mecenazgo de Assistència Sanitària. Plazas Limitadas

Pere Aragonès
Vicepresident i titular del Departament d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya

mostrar biografía

Nascut a Pineda de Mar l'any 1982.
 
Llicenciat en Dret per la Universitat Oberta de Catalunya i Màster en Història Econòmica per la Universitat de Barcelona. Va iniciar el programa de doctorat en Història Econòmica a la Universitat de Barcelona, amb la tesi doctoral actualment en elaboració. Ha ampliat formació en polítiques públiques per al desenvolupament econòmic en un curs executiu de la Harvard Kennedy School of Government.
 
Secretari d'Economia del Govern de la Generalitat des del gener de 2016, va ser diputat al Parlament de Catalunya del 2006 al 2016, on va exercir diverses responsabilitats, entre les quals portaveu adjunt del grup parlamentari i portaveu a la Comissió d'Economia. Ha estat regidor de l'Ajuntament de Pineda de Mar del 2011 al 2018.
 
Militant d'ERC des del 2000, i de les Joventuts d'Esquerra Republicana des del 1998. Portaveu nacional de les JERC (2003-2007). Va ser membre de l'Executiva Nacional d'ERC del 2003 al 2010 i del 2015 fins a l'actualitat, com a Secretari de Política Econòmica i Coneixement i actualment com a adjunt a la Presidència per a les Relacions Institucionals.
 
Ha treballat en un despatx d'avocats especialitzat en assessorament a empreses i administracions públiques i ha col·laborat com a docent a la Universitat de Perpinyà.
 
Ha participat en diverses entitats socials i culturals, entre les quals el Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar, l'Agrupament Escolta i Guia Montpalau de Pineda, entre d'altres. És membre d'Òmnium Cultural i Metges sense Fronteres.
 
Fuente: https://govern.cat
 

Presentadora

Mar Alarcón
Fundadora y CEO de SocialCar

mostrar biografía

Mar Alarcón es una apasionada del emprendimiento social y la sostenibilidad. Fundadora y CEO de SocialCar, comenzó su carrera profesional en Cuatrecasas Abogados y se inició en el ámbito social en Grameen Bank junto al Profesor Muhammad Yunus, Premio Nobel de la Paz.
 
Mar ha sido elegida recientemente como una de las 75 emprendedoras más influyentes de España y es un referente en economía colaborativa, movilidad sostenible y legalidad. Actualmente Mar forma parte de la Comisión Interdepartamental de la Economía Colaborativa de Catalunya (Taula de transport y mobilitat).
 
Mar también es Licenciada en Derecho por la UAB, Máster en Fiscalidad y Tributación en CEF y Máster en Leyes por la University of London. También es PDD por IESE y cofundadora de Social Energy.
 
Fuente: Prensa SocialCar