Oriol Illa

Barcelona, Hotel Avenida Palace (Gran Via de les Cortes Catalanes, 605-607) 9:00 horas
Miércoles, 20 Abril, 2016 - 09:00

Desayuno informativo del Fórum Europa Tribuna Catalunya, organizado por Nueva Economía Fórum, con el patrocinio de Assistència Sanitària y Grupo Santander. Plazas Limitadas

Oriol Illa
President de la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya

mostrar biografía

Barcelona, 1973. És Llicenciat en ciències polítiques i de l’administració (UAB), té un Màster en direcció financera (UPF), i Màster en alta funció directiva (EAPC).
 
Va ser Director General de la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia.
 
Ha sigut membre de la Junta Directiva i responsable de l’àrea d’internacionalització de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya (2012-2015).
 
Actualment és el President de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya.
 
Fuente: www.tercersector.cat

Presentador

Toni Soler
Periodista i Fundador de Minoria Absoluta

mostrar biografía

Escric articles i faig programes de televisió. Sóc a estones productor i a estones guionista. Vaig néixer a Figueres, em vaig criar a Badalona i sóc veí del Barri Gòtic.

Tinc una dona i dos fills. La nena s’assembla a sa mare, i el nen a mi. En futbol sóc del Barça, en básquet de la Penya i en Rugby dels All Blacks. Només m’agrada mirar pelis i sèries, llegir i escriure. M’interessa la història i la política. Sóc català, i també compatriota de qualsevol ésser amb sentit de l’humor.  Si em perdo, sóc a la Fageda d’en Jordà. Més dades, aquí
 
Fuente: www.tonisoler.cat