Marta Pascal

Barcelona, Hotel Palace (Gran Via de les Cortes Catalanes, 668) 9:00 horas
Miércoles, 15 Febrero, 2017 - 09:00

Desayuno informativo del Fórum Europa Tribuna Catalunya organizado por Nueva Economía Fórum, con el patrocinio de Assistència Sanitària y BT. Plazas Limitadas

Marta Pascal
Coordinadora General del Partit Demòcrata Europeu Català

mostrar biografía

Dades biogràfiques (actualització: febrer 2016)

Lloc i data de naixement
Vic, (Osona), 10 d'abril de 1983
 
Formació i activitat professional
Llicenciada en Ciències Polítiques i de l'Administració per la Universitat Pompeu Fabra (Premi extraordinari de final de carrera) i llicenciada en Història per la Universitat de Barcelona. Parla anglès i francès. Va participar en el programa de lideratge ORDIT impulsat per la Fundació Jaume Bofill. Ha completat un Programa de lideratge en gestió pública (IESE-Madrid) (setembre 2014-juliol 2015) i ha cursat el programa de lideratge Vicens Vives (ESADE), l’any 2015.
 
Professionalment, ha treballat a l’Associació Internacional de Ciutats Educadores, posteriorment com a Cap d'àrea de la regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Vic (2008-2011) i des del febrer del 2011 al maig de 2013 al Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya com a assessora en polítiques educatives comparades.
 
Diputada de la X legislatura per CiU (maig 2013 - setembre 2015). Actualment és diputada per Junts pel Sí.
 
Trajectòria cívica i cultural
Sòcia d'Òmnium Cultural.
 
Ha estat patrona de la Fundació Eduard Soler-Escola del Treball del Ripollès del 2011 al 2015.
 
Sòcia d'alguns clubs esportius de la seva ciutat com el Club Esquí Vic o el Club Tennis Vic.
 
Trajectòria política i institucional
Militant de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) i de Convergència Democràtica de Catalunya des de l'any 2006. Ha estat Presidenta de la JNC des de l'octubre de 2012 al març de 2015, organització de la qual ha estat Vicepresidenta, secretària de territori i corresponsable de l'àrea de polítiques socials i educació.
 
Portaveu de Convergència Democràtica de Catalunya des del juliol de 2015 al juny de 2016. Membre de l'executiva de CDC Vic, de CDC Osona i de l'executiva de les comarques de la Catalunya Central de CDC. Consellera Nacional de CDC des del 2010.
 
Coordinadora general del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) des del 23 juliol de 2016.
 
Vicepresidenta del Partit Liberal Demòcrata Europeu (ALDE) des del novembre de 2015.
 
Membre del Congrés de Poders Locals i Regionals del Consell d’Europa (CPLRE).
 
Fuente: Partit Demòcrata Europeu Català
 

Presentador

Lluís Font
President del Consell Escolar de Catalunya

mostrar biografía

Nacido en Barcelona en 1958. Licenciado en Filosofía y Letras por la UAB y doctor en Ciencias de la Educación, fue secretario de Políticas Educativas entre el 2010 y 2011. Actualmente es profesor de Blanquerna. Ha sido director de la Fundación Blanquerna, patrono de la URL y director de secundaria del colegio Sant Ignasi.
 
Fuente: www.lavanguardia.com