Marta Madrenas

Barcelona, Hotel Palace (Gran Vía de les Cortes Catalanes, 668) 9:00 horas
Martes, 16 Octubre, 2018 - 09:00

Desayuno informativo del Fórum Europa Tribuna Catalunya, organizado por Nueva Economía Fórum, con el patrocinio de Assistència Sanitària. Plazas Limitadas

Marta Madrenas
Alcaldessa de Girona

mostrar biografía

Va néixer l'1 de novembre de 1967 a Girona, ciutat on resideix. Té dos fills. Llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona, és agent de la propietat immobiliària, advocada i docent. Va ser presidenta del Col·legi d'API de Girona del 2003 al 2010 i vicepresidenta del Consell Català de COAPI entre el 2003 i el 2010.
 
Gran part de la seva trajectòria professional ha anat lligada a l'exercici de l'advocacia i al sector immobiliari. Ha exercit tant d'API com d'advocada des del 1994 fins al juny del 2015, moment en què va començar el seu segon mandat com a regidora a l'Ajuntament de Girona. Com a advocada destaca la seva experiència en diversos departaments jurídics, entre els quals els de l'entitat IRES en l'àmbit d'assessorament a la dona maltractada. En l'àmbit immobiliari, cal remarcar la seva tasca com a propietària i gerent de Finques Madrenas des del 1994 fins al 2013.
 
Com a docent, ha estat professora universitària dels estudis d'Arquitectura Tècnica a la Universitat de Girona (UdG), del Graduat Superior en Gestió de l'Edificació de la Universitat Politècnica de Catalunya i del Màster en Sostenibilitat i Gestió de l'Edificació de la UdG.
 
A les eleccions municipals celebrades el maig del 2011, va formar part per primer cop d'una llista electoral. Va ser la llista de CiU a l'Ajuntament de Girona, encapçalada per l'actual president de la Generalitat Carles Puigdemont, i Marta Madrenas hi va participar com a independent. Amb la victòria electoral convergent en aquells comicis, va esdevenir tinenta d'alcalde de Promoció Econòmica i regidora delegada d'Empresa i Ocupació i de Dinamització del Territori, càrrec que va ocupar des del juny del 2011 fins al juny del 2015. A partir del juliol del 2015, després de la victòria en les eleccions municipals, va començar el seu segon mandat com a regidora de l'Ajuntament. Va mantenir el seu lloc com a segona tinent d'alcalde i va passar a ser regidora d'Urbanisme i Activitats i regidora delegada de Dinamització del Territori.
 
Des del 18 de març de 2016 és alcaldessa de Girona.
 
Fuente: www.girona.cat
 

Presentador

David Saldoni i de Tena
Presidente de la Asociación Catalana de Municipios (ACM) y Alcalde de Sallent

mostrar biografía

Sóc David Saldoni de Tena. Vaig néixer a Sallent l'any 1976. Fins als 17 anys vaig estudiar i viure al meu poble, però a l'iniciar els estudis d'administració i direcció d'empreses em vaig traslladar a Barcelona, on vaig viure durant la carrera universitària i els primers anys laborals, com a professor en una acadèmica i de comptable en una assessoria.
 
L'estima pel país sempre m'ha dut a participar en activitats relacionades amb la defensa de la identidad nacional catalana, fet que em va portar a entrar en política com a militant a la Joventut Nacionalista de Catalunya, on vaig aprendre a canalitzar les ganes d'aconseguir que Catalunya esdevingui el millor Estat d'Europa. Del 2000 al 2004 vaig ser el secretari d'organització de la JNC, activitat que em va donar una gran visió del país i de la pluralitat de les organitzacions, ajudant-me a trobar els punts en comú entre diferents sensibilitats.
 
El 1999 vaig entrar a l'Ajuntament de Sallent com a regidor i durant tots aquests anys he après el funcionament de l'administració i la capacitat de transformació de la realitat i de servei a les persones. Des del 2011 tinc l'honor i la responsabilidad de ser l'alcalde de la meva vila i de treballar per fer de Sallent un dels millors pobles de la comarca del Bages. En el segon mandat continuo amb la ferma voluntat de contribuir en la recuperació de l'orgull del poble i seguir sumant esforços per afrontar el futur que tenim per endavant.
 
Fuente: www.sallent.cat