Jordi Turull

Barcelona, Hotel Palace (Gran Via de les Cortes Catalanes, 668) 9:00 horas
Viernes, 15 Septiembre, 2017 - 09:00

Desayuno informativo del Fórum Europa Tribuna Catalunya organizado por Nueva Economía Fórum, con el patrocinio de Fundació Bancària ”la Caixa” y Assistència Sanitària. Plazas Limitadas

Jordi Turull
Conseller de la Presidencia y Portavoz del Govern de la Generalitat de Catalunya

mostrar biografía

Nascut a Parets del Vallès l’any 1966.
 
Llicenciat en Dret per la UAB.
 
Ha estat regidor de l’Ajuntament de Parets del Vallès (1987-2003). Diputat a la Diputació de Barcelona (1991 – 1996) i Gerent de l’INCAVOL de la Generalitat de Catalunya  (1996-2000) Diputat al Parlament de Catalunya en l’actualitat i d’ençà el 2004. Ha estat portaveu i president del grup parlamentari de CiU i President del Grup Parlamentari Junts pel Sí.
 
Professionalment ha exercit d’advocat, de secretari–interventor accd als ajuntaments de Gurb (Osona) i Sant Vicenç de Castellet (Bages), de cap de  gabinet de l’alcaldia de Sant Adrià de Besòs (Barcelonès) i de gerent de l’ajuntament de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental). També ha fet de professor a la UAB de l’assignatura  de “Polítiques Sociolaborals”.
 
A nivell de compromís més associatiu i social, és soci d’Òmnium Cultural, de Càritas i d’ Intermón Oxfam. També és soci d’Amics del Xiprer de Granollers i soci de la Fundació Catalana de l’Esplai.
 
Fuente: www.govern.cat

Presentadora

Neus Munté i Fernández
Vicepresidenta del PDeCAT

mostrar biografía

Nascuda a Barcelona l'any 1970.
 
Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona. També té un màster en Dret Públic i Organització Administrativa per la Universitat Pompeu Fabra.
 
Durant la X legislatura, des del juny de 2015, ha estat vicepresidenta i portaveu del Govern, a més de ser la titular de la conselleria de Benestar Social i Família des de l’inici de la legislatura.
 
Ha treballat com a advocada a la UGT de Catalunya. Va ser membre de la Comissió Executiva Nacional de la Federació de Serveis Públics de la UGT de Catalunya, entre els anys 1996 i 1999. També ha estat secretària d'Ocupació i Educació i secretària de Política Institucional de la UGT de Catalunya, entre el 2004 i el 2010.
 
Va ser cap de Gabinet del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, entre el 1999 i el 2002. També va ser Diputada al Parlament de Catalunya els anys 2002 i 2003, portaveu d'Ensenyament de CiU a la Cambra i Presidenta de la Comissió d'Igualtat de les Persones. Militant de CDC des de 1996, va ser secretària general adjunta de la JNC entre el 1998 i el 2000.