Jordi Puigneró

Barcelona, Hotel Palace (Gran Vía de les Cortes Catalanes, 668) 9:00 horas
Miércoles, 13 Marzo, 2019 - 09:00

Desayuno informativo del Fórum Europa Tribuna Catalunya, organizado por Nueva Economía Fórum, bajo el mecenazgo de Assistència Sanitària. Plazas Limitadas

Jordi Puigneró
Conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya

mostrar biografía

Nascut a Sant Cugat del Vallès l'any 1974.
 
Enginyer màster (MENG) en Sistemes d'Informació per la Universitat de Surrey a Anglaterra (1992-1997).
 
La seva carrera professional s'inicia al departament d'informàtica del Deutsche Bank a Frankfurt, on treballa com a analista-programador entre els anys 1997 i 2001. L'any 2001 s'incorpora a IBM-Barcelona com a consultor sènior i cap de projectes informàtics i de noves tecnologies.
 
En l'àmbit institucional, el setembre de 2005 pren possessió com a regidor de l'Ajuntament de Sant Cugat on hi exerceix fins el 2013 arribant a ser tinent d'alcalde de Governació, Seguretat, Mobilitat i Tecnologia. Durant aquest període municipal és membre del Consell d'Administració de LocalRet, consorci municipal català de la Societat de la Informació i del Coneixement, des del 2007 fins el 2013.
 
Des del novembre de 2013 dirigeix les polítiques TIC del Govern de Catalunya, primer com a Director General de Telecomunicacions i Societat de la Informació, i des del febrer de 2016 com a Secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya. Com a responsable de les polítiques de Ciberseguretat de Catalunya és també el President del Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (CESICAT).
 
Fuente: www.gencat.cat
 

Presentadora

Marta Subirà i Roca
Secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya

mostrar biografía

Perfil professional
Llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) amb l’especialització en Dret Administratiu i Públic de Catalunya.
 
Complementa la seva trajectòria acadèmica amb estudis de postgrau de Comunicació Corporativa i Institucional a l’Institut d’Educació Contínua de la Universitat Pompeu Fabra, de Gestió Pública i Col·laboració Públic-Privada a ESADE, i de lideratge en la gestió pública a l’IESE.
 
Trajectòria professional
Directora General de Polítiques Ambientals del Govern (2011-2016).
 
Tinenta d'alcalde de Medi Ambient i Mobilitat a l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès (2007-2011) amb responsabilitat sobre les polítiques d’avaluació ambiental, gestió d’espais naturals, qualitat ambiental, sensibilització i educació ambiental i polítiques contra el canvi climàtic, entre altres.
 
Regidora de Comunicació, Serveis Generals i Societat de la Informació de l’Ajuntament de Sant Cugat (1999-2007).
 
Inicià la seva experiència professional a Ràdio Sant Cugat.
 
Ha col·laborat com a docent en diversos programes de post-grau.
 
Fuente: www.gencat.cat