Joaquim Boixareu

Barcelona, Hotel Avenida Palace (Gran Vía de les Corts Catalanes, 605-607) 9:00 horas
Miércoles, 17 Diciembre, 2008 - 09:00

Desayuno informativo del 'FÓRUM EUROPA. Tribuna Catalunya', organizado por Nueva Economía Fórum, con el patrocinio de Asistencia Sanitaria, Red Eléctrica España y Renfe AVE. Màrius Carol, Director de Comunicación de Grupo Godó de Comunicación, moderará el coloquio que tendrá lugar tras la intervención. Plazas Limitadas

Joaquim Boixareu
Presentación de Xavier Trias

mostrar biografía

Joaquim Boixareu és Conseller Delegat d’ Irestal Group, dedicat al processament i distribució d’acer inoxidable i a la fabricació de tub soldat d’acer inoxidable, amb una extensa xarxa de delegacions a Espanya, França, Portugal, Rússia, República Txeca,  Eslovàquia,  Polònia i Ucraïna.

Irestal Group té una facturació anual de 400 millions d’euros i hi treballen vora 500 persones.

Joaquim Boixareu és llicenciat en Ciències Empresarials i MBA per ESADE (Barcelona),  l’ École des Hautes Études Commerciales –HEC de Paris i la New York University. Parla sis idiomes: català, castellà, anglès, francès, italià i rus.

Joaquim Boixareu compagina la seva tasca com a Conseller Delegat d’ Irestal Group amb la Presidència de FemCAT (Fundació Privada d’Empresaris). També és Vicepresident Primer de la UPM (Unió Patronal Metal•lúrgica); Membre del Comité Executiu i de la Junta Directiva del Foment del Treball Nacional; President de la Commissió  d'Indústria i Tecnologia de Foment del Treball i Membre del Patronat de la Barcelona Graduate School of Economics.