Inés Arrimadas

Barcelona, Hotel Palace (Gran Via de les Cortes Catalanes, 668) 9:00 horas
Martes, 12 Septiembre, 2017 - 09:00

Desayuno informativo del Fórum Europa Tribuna Catalunya organizado por Nueva Economía Fórum, con el patrocinio de Assistència Sanitària y Fundació Bancària ”la Caixa”. Plazas Limitadas

Inés Arrimadas
Presidenta del Grupo Parlamentario de CIUDADANOS en el Parlament de Catalunya

mostrar biografía

Nascuda a Jerez de la Frontera (Cadis) el 1981. Viu a Barcelona (Barcelonès).
 
Formació i activitat professional
 
Llicenciada en dret (especialitat de dret de l'empresa) per la Universitat Pablo de Olavide de Sevilla. Llicenciada en administració i direcció d'empreses per la Universitat Pablo de Olavide de Sevilla. Programa internacional de gestió empresarial i negocis internacionals a l'escola superior de comerç Institut de Préparation à l'Administration et à la Gestion (IPAG) a Niça (França).
 
Idiomes: anglès (CAE, de la Universitat de Cambridge) i francès (DELF B2, del ministeri francès de l'educació nacional).
 
Ha treballat com a responsable de qualitat i administració d'un grup d'empreses de serveis industrials en el sector petroquímic durant un any i mig, i com a consultora en una empresa de serveis de consultoria estratègica i de gestió durant més de sis anys.
 
Trajectòria política i institucional
 
Portaveu de l'Agrupació de Joves de Ciutadans (2011-2012). Membre del comitè executiu de Ciutadans - Partido de la Ciudadanía (C's) des del 2011, actualment secretària de formació.
 
Ha estat candidata de C's a la presidència de la Generalitat a les eleccions del 2015.
 
Diputada de la X legislatura (2012-2015). Durant la X legislatura va ser portaveu del Grup Parlamentari de Ciutadans i portaveu a les comissions parlamentàries d'empresa i ocupació, polítiques de lluita contra la desocupació, igualtat, joventut, reforma horària, investigació sobre la fallida d'Spanair i el Consell Assessor del Parlament sobre Ciència i Tecnologia (CAPCIT).
 
Activitat cívica i cultural
 
Col·legiada en l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona. Segona posició com a Jove Europeu de l'Any 2014 en els Premis Leader (Liberal Democrat Local and Regional Politicians Awards), concedits per l'Aliança dels Demòcrates i Liberals en el Comitè de les Regions de la Unió Europea.
 
Participació com a ponent en una vintena de jornades i seminaris de contingut tècnic i jurídic amb relació a l'ofici de la consultoria.
 
Fuente: www.parlament.cat