Antoni Comín

Barcelona, Hotel Palace (Gran Vía de les Cortes Catalanes, 668) 9:00 horas
Miércoles, 25 Octubre, 2017 - 09:00

Desayuno informativo del Fórum Europa Tribuna Catalunya organizado por Nueva Economía Fórum, con el patrocinio de Assistència Sanitària y la Fundació Bancària ”la Caixa”. Plazas Limitadas

Antoni Comín
Conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya

mostrar biografía

Nascut a Barcelona l’any 1971.
 
Postgraduat en Humanitats per la Universitat Pompeu Fabra. Llicenciat en Filosofia i llicenciat en Ciències Polítiques per la Universitat Autònoma de Barcelona. Doctorand a l’Institut d’Humanitats de la Universitat Pompeu Fabra. Té estudis superiors de Piano i Teoria Musical a l’Escola de Música de Barcelona.
 
Ha estat professor associat del Departament de Ciències Socials d’ESADE des de 2001. Va ser professor de batxillerat al Col·legi Sagrat Cor-Diputació des de 1997al 2003.
 
Diputat al Parlament de Catalunya del 2003 al 2010. Durant aquest període va ser president de la Comissió de Peticions, vicepresident de la Comissió d’estudi sobre la Globalització, portaveu en la Comissió de Cooperació i Solidaritat, portaveu adjunt en la Comissió d’Economia, membre de la Comissió de Treball, Indústria i Comerç, i membre de la Comissió de Joventut.
 
Autor de diverses publicacions junt amb altres autors com Democracia Económica. Hacia una alternativa al capitalismo (2011); Vèncer la crisi: socialdemocràcia i més Europa (2012); Governabilitat democràtica global. Proposta d’organització institucional (2007), entre moltes altres.
 
Col·labora habitualment a RAC1, a l’ARA, El País, i la revista El Ciervo, entre d’altres.
 
Membre protector de la Fundació Alfonso Comín. També és membre de diverses institucions com, per exemple, del Centre d’Estudis Cristianisme i Justícia, vicepresident de la Fundació Catalunya segle XXI, del Consell Assessor de la Fundació Catalunya-Europa.
 
Fuente: www.govern.cat