Andreu Mas-Colell

Madrid, Hotel Ritz (Plaza de la Lealtad, 5) 9:00 horas
Montag, November 18, 2013 - 09:00

Desayuno informativo del Fórum Europa, organizado por Nueva Economía Fórum, con el patrocinio de Red Eléctrica de España, Asisa y BT. Plazas Limitadas

Andreu Mas-Colell
Conseller de Economía y Conocimiento de la Generalitat de Catalunya

mostrar biografía

Nascut a Barcelona el 1944.

Doctor en Econòmiques per la Universitat de Minnesota i llicenciat en Econòmiques per la Universitat de Valladolid. També és Doctor Honoris Causa per les universitats d’Alacant, de Toulouse, HEC (París) i per la Universidad Nacional del Sur (Argentina).

És catedràtic d’Economia a la Universitat Pompeu Fabra i president de la Barcelona Graduate School of Economics. Va ser catedràtic d’Economia a la Universitat de Harvard (1981-1996) i professor d’Economia i Matemàtiques a la Universitat de Califòrnia (Berkeley) (1972-80).

De l’any 2000 al 2003 va ser conseller d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya.

L’any 2005 va ser escollit membre de l’Institut d’Estudis Catalans i el 2008 de la Real Academia de Ciencias Morales y Políticas.

Ha estat membre del Consell Assessor del Servei d’Estudis de La Caixa; de la Junta Directiva del Cercle d’Economia i president del Consell Assessor Científic de Telefónica Investigación y Desarrollo.

Ha estat guardonat, entre d’altres, amb el Premi Rey Juan Carlos I d’Economia (1988) i la Creu de Sant Jordi (2006).
 

Presentador

José Álvarez Junco
Catedrático de Historia de la Facultad de Ciencias Políticas, Universidad Complutense

mostrar biografía

Puede consultar el currículum completo aquí